Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 19 February 2013

doilies sana sini

Amaran lembut (heheh) : Entry buat semua peminat tegar kain cotton!!! 

Salam selasa dari PA di sekolah..ini dia hasil tangkapan PA pada ahad lepas..last cuti sekolah kan..projek menyiapkan uncang yang da lama tersimpan....PA dapat buat 30 pcs...total baru 120...bile nak jadi 300 nih..adoi...renda habis, n button kurg....oleh kerana hari hujan time tuh....10 uncang je dapat PA siapkan sehari....letih tapi kena teruskan...sayang bahan banyak lagi...sambil menyiapkan sambil motivasi diri supaya lebih semangat.....ok....ni adalah langkah pertama uncang yang belum dihias...


Langkah kedua, uncang ini perlu diletakkan ribbon supaya boleh dijerut dan kelihatan cute....proses nih agk slow ckit sbb kena double kan ribbon tuh dan tarik slow2, if x tertinggal la baby pin tuh dlm tempat ribbon nanti....main2 ribbon smpai PA terlelap....hehehe..keletihan,,operasi yang PA sedang buat sekarang adalah memasukkan ribbon ketempat yang sepatutnya...insyaAllah pasnih PA kan capaikan target utk dapat 200..sebab cam xsempat je if nak siapkan 300...huhuhu....


ok bila da jadi nilah hasilnya...lambak2 kan la mcm pasar lambak.....PA bekerja keras untuk siapkan doorgift buat special guest nanti..masih ada penambahan nih....entry yang sebenar untuk uncang cute nih akan bersambung bile da diberi kepada guest ok..ni adalah step kedua terakhir untuk menyiapkan uncang...aksesori tambahan PA akn letakkan TQ tag sebagai key chain dia...


ok..sekian saja dari :







11 comments:

  1. wawawa...cntiknyer...nk satu boleh???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh puan mah...jemput datang ye...nak add fb puan mah nih...tp da xjumpa badge dlm blog

      Delete
    2. dah ade dah kat blog..cepat2 add....nk kad tau..sent kat email...rahmah2287@yahoo.com

      Delete
  2. Replies
    1. utk cik awin juga...TQ ...jemputla dtg majlis PA ye...

      Delete
  3. Replies
    1. tQ Farhana.... jemput datang ye...

      Delete
    2. kt mana ye mjlis??nk jugak dtg..

      Delete
    3. farhana bole tinggalkan address farhana ye kt email PA..nnt PA pos kad k :)

      Delete
    4. vvaqso@gamil.com <haaa tuh email PA k

      Delete