Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 5 December 2015

majlis aqiqah putera hati part 2

haiiii bertemu lagi di entry hujung minggu....hai letihnye...perjalanan seorang ibu anak 2.... huhuhu cabaran...dengan beza mereka hanya setahun...bunda pon diy apa yang boleh je....
PA nak sambung cite diy majlis aqiqah el sina aritu.

 
ni adalah card undangan majlis aqiqah el sina....
ni pulak thank you tag majlis..
ni sebahagian makanan ada di candy buffet...alhamdulillah terima kasih tidak terhingga kepada kak fisya bff PA yang amat memahami minat PA ..Dia sentiasa memberikan idea dan sumbangan  kreatif dari air tangannye . 
bile sumenye duduk di meja....

thank you tag PA duduk disini..

my only son.... setakat nila.. huhu...sebelum ni xnak bercukur2 ni...tapi nenek el sina begitu bersemangat nak mengalu2kan kehadiran el sina sbg org baru....jadi PA pon ikut jela...
ni la nenek el sina....semangat nk botakkan el sina...

banyak sangat pic ni....dahla tu....semoga sumenye akan menjadi idea dan semangat utk diy lover macam saya..
ada diy jumpa la kite disini.... daaaaa

2 comments:

  1. Cantik2...kreatif...cik mahnpun suka diy gak

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete