Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, 11 March 2013

yang dinanti telah tiba.....

Tinggal baki beberapa hari lagi......Dunia maya PA yang dah semak bersawang........Haiii sume entry kelam kabut PA arini..nak share happiness ngan u all.....PA da selamat menjamu mata dengan hasil tangan kawan PA yang aritu PA ada sebut untuk dijadikan sebagai banner kami...dan inilah hasilnye...Alhamdulillah PA amat berpuas hati dengan MR.Shah kaligrafi kite yang banyak menbantu PA menjadikan banner ini dengan cantik dan akan dijadikan gambar di dalam bilik selepas majlis selesai...banner ini akan dipakai semula dan rasanya tidak membazir....terus dijadikan perhiasan di kepala katil....beserta doa pengantin baru dari hadis nabi dan ukiran nama kami....

PA sangat suka !!!!!!!! Anda bagaimana???????  



ok jemput datang ye kawan2 ke teratak bonda PA di Taman Beringin Sungai Lang Baru Banting...tengok2 ckit banner special kami ni kt sebelah pintu gerbang, if ada betul la tuh majlis PA ..hehehehe.. 

Sekian salam teruja dari 
buat anda semua ..............Daaaadaaaaaaa....

9 comments:

  1. wahhh!!cntk kaligrafi tu...mahal tak die buat?

    ReplyDelete
  2. cantik sgt dear....

    tahniah ye, selamat pengantin baru in advanced...

    ReplyDelete
  3. inshaaAllah sampai..
    nnti nk tgkp gmbr kt situ lah... hahaha xb'motif sgt... ahakz!

    ReplyDelete
  4. Barakallah PA..semoga semua nya berjalan dgn lancar..byk kan bersabar dan jgn lupa b'doa'.

    ReplyDelete
  5. nice entry :D

    Would like you to follow me back. Wirdina online store is a place for you to shop hijabs and clothes. This is a great place to make your choice.

    ReplyDelete
  6. chantek banner u tu..WE suka sgt..bole ke nak order kat ur fren tu??? brape ye?? btw salam kenal dari WE
    http://wehmimpiindah.blogspot.com/

    follow u dear~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq eddany....bole je nak order...try to discuss with en.shah kaligrafi... https://www.facebook.com/ShahKaligrafi?fref=ts
      ni link fb dia..n ada contact number..insyaAllah harga berpatutan..

      Delete
  7. Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
    Siga-me e pegue o meu selinho!!!

    Obrigada.

    Beijos Marie.

    ReplyDelete