Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 28 May 2013

di kesempatan ini....

salam di hari cuti sekolah buat semua readers....PA da lama x mengemas rumah PA yang da bersarang nih...arini mood nak review nikah PA bersama putera di hati....first sekali PA akan start dengan hasil tangan baju nikah PA.....yang konon2 nak ikut irma hasmie tuh....hehehehe... ok shawl PA beli murah2 jer......beli shawl putih di atiqa beauty dengan harga rm10 sahaja....hehehe murah kan???? PA mainkan dekat veil supaya nampak laaaa hasil tnagn kite disitu....seminggu b4 nak nikah veil tuh xsiap2 lagi tau....lagi sehari nak nikah baru siap sepenuhnya.... border lace yang PA guna adalah kaler silver yang dibeli di JAKEL....jubah moden berbutang di belakang ini adalah hasil kerja tangan dari makcik PA dan olahannya adalah dari PA sendiri...segala taburan beads pon PA main2 letakkan saja....

          PA solemnization...                                                  

 irma hasmie solemnization......

haaaaa!!!! camne walau xsama banyak tapi ada sikit tercapai...material mungkin berbeza tapi design PA banyak tambah sendiri mengikut citarasa PA ...hehehe nama pon amik ilham kan.....PA punye theme white+pewter so banyaklah beads pewter yang PA tabur.... tentang pemilihan layah @ apa nama hinglish dia tuh......veil haaaaa......PA amik yang panjang hingga ke paras punggung....PA buat tingkat....yang depan PA pendekkan untuk letakkan beads pewter sedikit hingga ke paras bahu dan baki dia yang panjang sampai ke punggung PA biarkan sahaja supaya nampak lebih beralun dengan jahitan tepi di kedai nyonya Apple.... yang tengah2 PA saja letak pemberat iaitu diamond besar supaya veil PA berat ke hadapan dan menutup ruangan dahi PA...theme disini adalah morrocan style.....


 ok nilah baju2 sponsor PA untuk kazen, n adik beradik.....oleh kerana pic PA masih belum siap lagi dari OP hanya ini la tatapan buat semua readers.....PA with the pewter team!!!

Alhamdulillah disinila kami bermula.....


ok....ni review tentang baju pernikahan...next entry nanti if PA rajin PA hupdate lagi k....daaaaaa!!!

salam kerinduan dari :

7 comments:

  1. wow gojes u PA...
    PA u buat sendiri ke baju u tu?? seriously lawa sgt!!! WE love it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ edanny...ah ah...tapi tailor tuh makcik PA...baju tuh kosong n segala yg ada PA tambah sendiri..

      Delete
  2. subhanallah.. cantik mata kamu..

    haii.. salam kenal..

    follower no. 95
    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ohmaiiiii...cantiknye.......like2!

    ReplyDelete
  4. wow..ala2 arab..comel la awak ni

    ReplyDelete
  5. you have a great blog ^ ^
    you want to follow each other?
    follow me and let me know with a comment
    and follow you too :))


    kisses
    http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

    ReplyDelete
  6. wah.. nice.. :) semoga pernikahan 6months lepas tu kekal.. aminnn

    ReplyDelete