Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Sunday, 17 May 2015

Koleksi baju ibu dan anak

Haiiii bloggers sekalian.....alhamdulillah arini adalah hari PA bersama anak2 bertiga sahaja....baba Yasmin g outstation ke Sabah...jadi bunda Yasmin Dan El Sina mengambil kesempatan untuk menghupdate cerita baju2 kami....nasib baik ada ucu Yasmin datang temankan kami...

Alkisah sedondon kami bermula di majlis pertunangan Kakak ipar PA... Lepas Dari tu sume asyik nak sama je ngan Yasmin....baba pon da naik pening....pasni turn El Sina pulak sedondon ngn baba ye....

Ni PIC time engagement my SIL.... Kaler pink + blue

Kemudian majlis wedding sepupu Zauji PA..... Kaler yang dipilih dusty pink + mint green...
Perut da besar time ni.....hehehe el sina oh el sina....time ni xtau cmne upe anak bujang KT dlm tu...
Yang ni PIC cover perut...sume PIC xnmpk perut....kita g holiday sempena Chinese new year di Penang....team mestilah merah...gong xi fa cai katakan... Yg ni mmg da ready made....
Haaaaa utk PIC ni mmg xsengaja...kbetulan bunda punye baju mmg ada sama kaler ngan baju pemberian bff PA ...kholah Fisya yang bagi sempena birthday Yasmin yg pertama....kaler dark brown + soft brown
Yg ni pulak time majlis wedding cousin Zauji PA gak...special nye disini...bunda yang jahit sendiri baju Yasmin dalam keadaan sarat 9bulan....
Perut oh perut....ehhh ni kisah baju tau bukan perut...hehehe...yg ni baju baba memang len dari kami sbb baba kena rewang....yasmin n bunda je yang boleh bergaya...hehe...selesai suda sesi berkongsi entry koleksi baju IBU Dan anak ni....
Daaaaaa...jumpa lagi....

7 comments:

  1. suka...comel sngt..smalah ngan cik mah..klau x sedondon corak..sedondon warna pun ajfilah kan..behehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Cik mah....besela ibu2 ni...semangat terlebih Dr anak.... :)

      Delete
  2. skrg trend pki bju sedondon dgn ank gegirl kn. cute sgt both.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq nuns.... Yup trend mmbawa kite ke arah INI :).... Hehe

      Delete
  3. jeles...selalu xjumpe kalau cari yg same..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.....handy made je baju yg simple dear....mmg sedondon tnpa diragu :)....

      Delete
  4. ابحث عن افضل الطرق للنظافة والابتعاد عن الامراض وممراسها حياة جميلة فيجب ان تهتم وتمارس النظافة فاالمنزل لها انواع كثيرة جدا
    شركة مكافحة حشرات

    ReplyDelete