Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Thursday, 7 May 2015

Suprise birthday for my beloved husband

Huhuhu....tup tap tup tap da nak dekat sebulan baby boy PA ...Sekarang masih DLM pantang lagi ni...tetiba datang mood nak post entry KT blog yg da semak samun ni....
Ceritanya adalah pada tanggal 130315 aritu...da lama berlalu tp masih Segar dalam ingatanku....hehehe...ye ye jela kan... Fikir punye fikir nak buat apa...datang idea nk bikin surprise je utk suami trcinta sempena hari ulangtahun kelahirannya.....
Jom PA share ckit cite suprise ni...

Mula2 cari bahan ngan Kakak Yasmin kat speedmart je.....time ni PA memang da sarat...tapi untuk suami tersayang Ku gagahkan jua... Beli kit kat bukan main byk...last2 guna 3 pek je...ni la antara bahan2 yang nak buat Kek coklat with kit kat & m&m.. PA g kedai bakery untuk cari bekas, number2 untuk umur suami n papan alas Kek....

Haaaa...yg ni Yasmin pon sibuk nak buat gak...ni surprise stuff bile Zauji PA nak buka peti....hehehe...dia nye habbit blik keje MST bukan peti sejuk....

OK....Kek da sedia untuk dikukus...alaaaaaa bole je google cara nak buat Kek coklat...if malas gak beli je tepung segera n tinggal pukul je ngan telur, susu n minyak....senang kan???? Hehehe
Bile Kek da masak...tunggu sejuk untuk disapu dengan nutella......wahhhhhh heaven kan dgn coklat2.....da sejuk bole sapu nutella pada keseluruhan muka Kek Dan tepian nye ye...
Siap sapu nutella....amik kit kat yang telah dipotong Dan susun kat tepi Kek...bile letak nutella dia jadi cm GAM..kit kat xkan jatuh..if xyakin lagi ikat je ngn reben ye....haaaaa pastu tabur je coklat m&m atau apa2 coklat yg ada DLM peti anda mcm coklat bulat2 besar Dr langkawi yg ada DLM fridge PA ni...print ckit word2 cumel n cucuk je kat Kek tu...
Haaaaa....2nd surprise PA akan bawak Zauji n Yasmin g photoshoot kt studio....
Layanzz ckit PIC bile PA da smpai studio....

Semangat bergambar dengan Kek sendiri....khas buat my imam DANNY ALBAR
Sebelum g studio heret Zauji n Yasmin amik belon 2 kat setia Alam sebagai prop surprise birthday photoshoot n maternity photoshoot PA akan share DLM next entry ye....

Hehehehe....Terima kasih suami sebab sudi hadir dalam hidupku Dan menjadikan keluarga kite berseri-seri dengan kehadiran 2 cahayamata...

Yg ni rupa bentuk banner buatan sendiri....
Semoga Allah memelihara hubungan kami hingga ke syurga Dan dilimpahi dengan kasih sayang, kebahagiaan Dan keberkatan DariNya.... Kami sayang baba selama lamanya...Baba adalah anugerah terindah buat kami (bunda, Yasmin & El Sina)
Nantikan entry maternity pulak pasni...... Daaaaa..

2 comments:

  1. Wahhhh...comelnyer..geram tgok...tahniah dah dpt 2nd bby...

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete