Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 4 April 2015

Diy birthday party yasmin hania

Da lama xupdate entry Baru....oleh kerana  PA bakal menimang cahaya mata kedua maka blog INI semakin bersawang la....sibuk dengan diri sendiri Dan urusan sekolah...tapi masih ada masa lagi untuk Puteri kesayangan PA ni....           

                 THEME : Rainbow bunda reha

Yang ni PA buat malam sebelum kejadian...perut da besa da time ni....tp masih lagi cari masa untuk diy... Birthday party Flag banner for Yasmin hania...
Haaaa yang ni snack n candy utk kawan2 Yasmin.... Bunda buat jugak sikit2..cari barang kat GM KLANG sorang2 pastu fkir nak buat APA lagi.....
Yang ni jelly untuk Deco meja cake birthday....nak bagi meriah meja...nk bagi masuk team rainbow Katanya.....
OK.....PA memang nk order iron stand cake tapi jadi camni pulak...fikir punya fikir...masa makin suntuk...xle nk tggu material iron dapat yg bole menampung Kek chocolate  Yasmin jadila...PA beli je n tmbh reben merah disitu...polistrin bulat PA balut dgn kain Putih yg Sgt  lembut...
Haaaa jeng2 nila cake birthday Yasmin... PA request di kedai Kek yg dekat dengan umah kat kampung....menjadi jugak air tgn diorang melayan kehendak PA....6 red velvet fondant cupcake dengan alphabet YASMIN & chocolate moist cake with  butter cream beserta fondant big teddy bear...

Part ni baba Yasmin bertungkus lumus menyiapkan Deco meja yg xseberapa ni...PA Demam time ni...memang xlarat...da habits energy da....yg le harap baba dia je....hehe
Huhu sesi memotong Kek bersama baba....
Yg ni cousin Yasmin....time kasih SBB sudi datang ke kampung nenek Yasmin....Nenek Yasmin masak banyak menu untuk tetamu dewasa yang hadir....terima kasih Nenek.....

 Selamat ulangtahun buat anakanda Yasmin yang tercinta...semoga hidupmu sentiasa dilindungi oleh Allah swt....


1 comment:

  1. Wahhh...bestnyer..comel sngt kek..happy birthday yasmin..

    ReplyDelete