Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Sunday, 17 August 2014

Majlis aqiqah yasmin ( part 2 )

Entry part 2 sambungan malam tadi...hehehehe...PA nak cite tentang babycot pulak....sume PA DIY kecuali alphabet ni...PA tempah kt kak ayu seperti biasa.....Sulaman huruf yang super cute dari mesin sulam kak ayu......kaler request dari PA......



           
  Haaaa......... ni crib skirt for babycot PA buat untuk princess yasmin kite.....konon2 nk letak Bunga fabrik tu tp xjadi.....hehehe.....

           

Ermmmmm bile dah hias tnpa ada kelambu dia jadi la begini...bile ada kelambu agak tertutup sedikit riben disitu....ll


        

N ni rupa babycot yang siap dihias oleh PA....malam kejadian sebelum majlis berlangsung pada esok hari.....
 
         

Yang ni jelly bean candy from BFF PA...dia sponsor ....banyak dia bagi ...terima kasih banyak auntie fisha....

                

Pa letak jelly bean di dalam white box ni......cepat sangat benda ni habis....

              
  
                   Rompers pink ni PA letak kat candy buffet....
           
  

    PA DIY jadi begini....yang sedihnye waktu ni.......disebabkan PA bz sgt.. xde pic yang dapat diambil dengan jelas......

               

Flag fabric banner PA sempat gak jahit untuk candy buffet n background babycot yasmin


BUNGA jelly untuk marhaban team.....Siap 2 pek dalam doily plastic bag kaler pink...pon xsempat nak amik pic dia......

              

          Candy buffet 
             


                         

Ermmmmm memang xde pic yang sempurna.....nasib baik b4 majlis banyak gak PA snap sebelum letak coklat n gula2.....sume PA DIY sendiri.....alhamdulillah akhir ye selasai juga....lepas ni ready to prepare 1st year birthday yasmin....insyaAllah ada rezeki kite akan ber DIY lagi....

Sekitar majlis aqiqah dan cukur jambul yasmin.....



                

                  

                  
       
Semoga princess Albar junior kami jadi anak solehah.....segalanya untukmu.........jumpa lagi di lain entry......


                      Sekian cerita DIY dari :





   

4 comments: