Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 1 December 2015

majlis aqiqah putera hati part 1

Haiiii macam biasa PA akan muncul bile ada diy la.... huhuhu....setelah masuk 7 bulan baby boy PA membesar...tibalah masanya utk kami buat majlis aqiqah yang serba sederhana dan jimat lagi cermat.... dari teddys telur, playmate el sina merangkao singgahsana dia... candy buffet ...80% handy made by PA... makanan memang 100% by caterer je la...nak masak mmg takkan la....

utk teddys telur ni....PA buat xbanyak... cukup untuk 7 orang pemotong rambut el sina dari kumpulan marhaban nenek el sina... dan geng2 PA yg sudi datang ke teratak nenek el sina.... PA gayakan dia di set mencukur rambut yg telah di asingkan kerana ada sesuatu yang lain dari orang lain... di candy buffet n di playmate el sina...
cerita teddys ni panjang..tp PA pendekkan sbb rezeki el sina yg mana bff bunda sponsor teddys tuh...yg gayakan bunda n neenk sedara el sina la... tq untie fisya...

candy buffet yg belum smpurna.. amik pic b4 mjlis brmula...kali ni mmg prepare awal..sbb time yasmin xdpt byk snap pon...

part doorgift pon PA cari balutan yg sesuai dengan tema dan macam biasa hobi PA mestilah diy label sendiri....bukanlah 100% pon sbb label tuh bole je google..cuma sekadar font design je yg PA tepekkan disitu..mudah kan....  saje letak gift kt playmate el sina sebab nak bagi ceria n masuk tema... maklumlah bajet...buaian berendoi memang xnak sewa sebab da beso n mahai... bunda el sina nak jimat je...

aaaa bahagian ni la yg PA amik masa lma ckit..nasib baik jumpa lagi pearl time kawen aritu...guna gak utk aqiqah yasmin...turun lagi smpai aqiqah el sina...haaa jimat kan... nk kata cantik tuh xla...tp bole la dari kosong xde benda nak letak... haaa sbb apa kta playmate...nmpk x tuhhhh????? hahaha memang xmo sorok pon..alaskan je.... teddys telur n doorgift sebagai penceria suasana..diikuti dengan brown teddy yg malu tu...


haaaa..yg ni...memang sempoi....belon pon buat je design sendiri..pam sendiri ..size pon xsama....mklumla bukan profesional...tirai pon jahit sendiri pakai tangan je sebab mesin da rosak.... haa camtula rupanya...

1 comment: