Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 8 July 2011

BIG......penuh keceriaan!!!................happy..(*_*)





haaa...nila 1st entry blog baru saya....actually sy baru habis kursus BIG (Bina Insan Guru)..haa camnilah rupanya org yg telah menamatkan kursus dengan jayanya...ini ahanya sebahagian dari peserta kumpulan sy....mereka ni terujala kononnya sebab dah habis kursus lasak yang mengerikan nih...nanti vivi akn cite lgi kisah BIG ni....ni baru episod 1....kami berkampung di Telok Segadas Pulau Pangkor ini selama 4hari 3malam bertemankan monyet, babi hutan dan ular hitam...takut!!! xde manusia lain melainkan kami dan 3 org beach boy yg menjaga pulau ini....
ICE BREAKING...ini di Telok Batik..biasala PA mesti amik pic untuk menjadi bahan bukti bagi story PA...hehehe...kami tunggu speed bot tuh bukan main lama lgi...adala 2 jam kat sini...masing-masing berposing la supaya x stress....

bot da sampai......

 haaa...time nila sgt menakutkan..kami dimomokkan bile naik speed bot nih bole muntah.....huh puaslah kami mencari pil tahan muntah supaya tidak memuntahkan isi perut ketika sampai di pulau tuh nanti...PA mcm bese steady n cool..hahaha yg penting ada cite nk wt kt blog..pic kena amik wlaupon dalam keadaan mabuk di lautan.


haaaa.....tarrraaa nila Pulau Segadas yang PA maksudkan.....ombak sangat kuat pada hari kedua kami tiba...nanti pic menyusul....Pulau ni memang xder pelancong atau manusia..masih terpelihara dan airnya pon bersih dan hijau...transparent.....pose ckit2 la.....xmo tunjuk muka cun....





ermmm...nila orang yang suka berangan di bawah pokok di atas air...hehehe...ombak kuat tim nih..cuba anda sume perhatikan!!
tempat makan-makan kami di Pulau ini....haa memang macam kedai kopi pak mael....hehehe...

No comments:

Post a Comment