Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, 25 April 2012

jom senam2..menyihatkan badan....

huhuhu............hari ni semangat nak buat entry baru...mcm besela kt sekolah byk sgt program yg kena buat....smpai ke senam aerobik pon kena layankan...adoiiiii buat jela janji sihat...ini adalah antara program sekolah semasa acara merentas desa peringkat sekolah di lakukan....PA sangat excited bersenam...hahahaha....suka sgt la dengan teman PA nih..dia memang berbakat dalam mengendalikan senaman aerobik...jumm layanzzz new pic dari kami warga SKKI... 6_6
 taraaaaaaaaaaa....haaa if nak tau yg berbaju merah ni la leader aerobik kite hari ni...hehehe...dia memang pandai..sgt cute dan yang paling penting enjoy.....huhuhu...congrat to ZURA......
 ini lah dia warga SKKI yang mengikuti acara merentas desa pada hari kejadian tersebut...
 orang kuat sekolah...Tuan Guru Besar kite bersenam bersama YDP PIBG SK KG.iDAMAN
Berlari........aku berlari..........haaaaini lah dia anak-anak murid yang sedang berlari sekuat hati selepas acara senam robik dilakukan...cikgu2 tidak berlari tapi berbasikal mengekori anak-anak didik yang dikasihi...


No comments:

Post a Comment