Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 29 May 2012

sweet day....

salamualaikum sume....da lama x berblogging.... masa tidak mengizinkan segalanya.....tapi hari ini PA sempat curi masa ketika dok study di Maktab....huhuhu..hari makin hari makin busy....next week exam...semoga di permudahkan segalanya...di kesempatan ini PA ingi  megucapkan ribuan terima kasih kepada semua insan2 yang telah membuatkan impian PA menjadi kenyataan...dah lama rasanya x happy2 camni...Alhamdulillah segalanya dari Dia yang maha Esa..
Entry kali nih PA nk share ckit antara mimpi2 yang da jadi kenyataan nih....baru-baru ni PA telah menghadapi 1 situasi baru yang penuh dengan warna2 inggeris....PA memang oercaya dengan air tanga kak ayu dari http://sweetlilcraft.blogspot.com/....sangat sweet dan menepati taste PA... dan inilah hasilnya...
 Bila dah diletakkan di atas dulang beginilah hasilnya...siap request coklat2 plak kan....tapi yg sedihnya cincin xlekat dah kat situ....xpela yang penting handy made ini amat bermakna buat PA....Terima kasih kak ayu.....
Next episode PA sangat2 berterima kasih kepada kak fisha rakan sejawat yang berkhidmat sama di SK.Kg.idaman....dia memang kreatif....macam2 dia buat untuk PA....Alhmdulillah hidup PA ditemani dengan orang2 yang baik...biasala nak inggeris2 sangat...pastuh nk buat kurang reti..,masih belajar katakan...tapi kak fisya memang best..dia sangat memahami apa yang PA ingini....taraaaaaaaaaaa!! inilah kerha tangan beliau....

pinky2 wajib ada....tupperware berisi cupcake dari kak shima....time kasih kak!!
 dia atas sejadah cinta..
  semanis halawiyat dari kawan mama PA...sempat lagi dia nak buat halwa betik nih...

 Deretan kemanisan hati...

solat itu tiang agama.....jangan lupa pulak berzikir..barula tenang hidup kita..2 buku yg ada kt belakang xkelihatan....

Antara gubahan yang buat PA tertarik...sirih junjung beserta sweet roses...ada cite di sebalik roses nih...ermm nak sangat cari yang cute2..tau2 da xde batangnya...da la cari kt kdai india...tau2 da layu ckit...alahai....time kasih kak fisya atas kemanisan ini... 

No comments:

Post a Comment