Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 17 July 2012

hadiah kawan2 & jahitan manik di baju kurung

sementara belom dipostingkan lagi...inilah keje yang PA buat dirumah...lepas mengemas...PA kan mengadap mesin jahit emak yang antik tuh...mula untuk membuat sesuatu yang sangat banyak dan perlu disiapkan segera.... cenderamata untuk kawan2 di hari bahagia...ermmm memang macam2 nak dibuat bile duduk di rumah..ruang hadapan rumah emak da mula bersepah..huhu....inila dia mesin jahit emak... projek membuat doorgift sudah bermula....target = 500pcs mesti disiapkan..



 ermmmmm kembali ke sudut menghias yang PA suka sgt....baju nih nampak kosong, jadi PA pon mula la fikir apa nak buat dengan baju nih....mula2 cari baki lace yang ada time bertunang dulu...letakkan pada tangan baju ni..kemudian tambah sikit manik n labuci bunga....lepas tuh da boring main2 dengan kain lace, PA buatkan bentuk diamond kat bawah baju kurung johor ni...dan inila hasilnya.

No comments:

Post a Comment