Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Thursday, 6 December 2012

wedding friend's post

hahahaha...wedding nih berlangsung bulan lepas...tp PA xde masa je nak update...wedding nih amat bermakna buat PA sebagai teman akrab sejak menuntut di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor dalam bidang yang sama..sekarang da jadi lawyer da budak ni....si bride jelita yang bernama intan nih sangat bijak....sume benda dia tahu...PA sangat suka bile dia xpernah menghampakan PA if PA bertanya apa je pd dia....haaa yang ini adalah teman sama gak bljr disana...reception nih berlangsung di Dewan Puspanitapuri @ Sri Endon di Putrajaya....makanan mmg best..tempat lagila superb...dilayan mcm mkn kt hotel gitewww.....


Ok. sesi meluahkan rasa hati yang xdapat nak dibendung lagi....hehehe...intan mmg cantik sgt time nih..make up tanpa berbulu mata palsu yang merimaskan dan  xcukur kening..ala2 beauty & beast gituh....hehehehe....PA memang happy sangat akhirnya intan dapat jadi zaujah buat seorang suami..dan PA pula sedang menanti untuk ke arah itu...mohon doa dari kalian k....saat nih PA xdapat tahan sebak sangat sampai rasa nak hug dia erat2.....reception day berjalan dengan lancar....pengantin berarak masuk diiringi selawat nabi sehingga membuatkan air mata jatuh berguguran ke bumi...tapi sayangnya x dapat g hari pernikahan dia atas sebab2 tertentu.....yang penting doaku buatmu atas mahligai yang terbina kekal bahagia hingga ke syurga InsyaAllah...

Yeah!!!!!!! dapat gak hug dia.....xtahu cmne nak cakap.....intan mmg gini...manja2 n lebih periang orngnyer....dan bile jumpa PA lagila....watak intan nih cm watak scha dlm Awan Dania...memang kasar tp bile da mesra emmmm Allah je yang tahu...dia memang kawan yang paling banyak membantu PA ketika di bumi Anbia' satu ketika dulu.....A big hug 4 u intan!!!!

Cak!!! alololo sweet kan....BARAKALLAHULAKUMA buat kalian berdua....semoga kekal bahagia dan menjadi suami serta isteri solehah....Ameen.....
Sorry tan credit pic ko dr fb..hehehe...

Ermmmmm berangan jap nak jadi mcm si intan nih.....nak buat kt dewan camnih xmungkin kot tapi nak jadi jelita ckit jerrrr dr dia ada harapan kot...hahahaha.....boiboib sume..jumpa di lain episod!!

No comments:

Post a Comment