Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 22 December 2012

Wedding prep: centerpieces


Morning sume!!! mulakan setiap pagi anda dengan senyuman.....macam bese la tulis blog mesti kena senyum baru ada aura happy menyerap masuk dalam readers sume....hehehehe.....arini update entry wedding prep lagi..selongkar punye selongkar jumpa pulak green2 love tuh... da lama sangat rasanya beli benda tuh kat Romantika Shah Alam..murah sangat kot masa tuh....nak buat apa la dengan dia...

 Ting!!! datang idea untuk centerpieces....memandangkan lebel belum siap di print PA share jela bahan2 nye ye...Reben wajib ada kecik dan besar, lidi buluh buat bunga telur tuh....apa2 shape yang b2b ada...love ke bulat ke segiempat ke..gun glue (xde dlm pic)...label untuk majlis perkahwinan (belum di print out lagi)...gelas transparent yang berkaki@balang2 jernih kaca (xde dlm pic jugak)..nanti da jadi PA update kan ye....cari bahan yang ada je...xyah membeli lagi...dari membazir xdiguna kite fikir apa yang boleh dibuat kepadanya...

PA amik iham dari mr.google....tukarkan bunga2 menjadi love & reben ye kawan2.....PA punye version x sama sangatla tapi lebih kurang sama dari yang ini....selamat mencuba!!


Perkongsian idea bersama :

1 comment:

  1. comelnyer....sukalah...kreatif...nk tgok hasilnyer...

    ReplyDelete