Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Sunday, 24 February 2013

DIY lagi....

Good Morning sume!!!!!!!!!!  masanya semakin hampir....Alhamdulillah baju nikah da siap...PA memang
 x uplod la kedekut kan????..hehehehe..sekarang PA tengah busy DIY Beads si putih tu...PA match kan beads kaler pearl white + pewter..Design baju PA adalah dress..mestilah kan..passion sgt dengan princess..


ala2 ginila la kaler dia..... busana PA totally putih n PA serikan dengan lace kaler pewter n beads kaler dark pewter ...ushhh memang banyak nak kena buat...ni pon curi masa sedikit sebelum g sekolah untuk update dunia maya PA nih...veil solemnization pon PA akn DIY ...insyaAllah bile dah digayakan PA akan update hasil tangan cum hobby PA nih ye... 

Inspirasi yang banyak PA rujuk  mestilah dari pic ni  : 


mestilah irma hasmie wedding.....mungkin xsesarat dia sebab PA nih simple woman....hehehehe..sedikit di bahagian bahu, lhujung tangan dan di tengah2 (kawasan perut la)..hehehe cover ckit perut tuh...mudah2 han PA berjaya menghasilkan nya...paling mencabar adalah menjahit beads pada baju yang telah siap sepenuhnya...memang susah skit sbb kena tarik2, nak buka jahitan sayang...so buat slow2 supaya urat baju x lari....n part veil PA akan gunakan lace yg sama pada dress supaya nampak sepasang n menepati inspirasi yang diingini ...


n 1 lagi pic buat tatapan readers, PA kredit dari tuan punye blogger ye...Pic wedding sis dia...ini pon PA suke...

ok cukup sampai disini.....insyaAllah apa2 pon yang penting adalah perjalanan majlis kite nanti dan segala hiasan ini adalah untuk suami tercinta....






4 comments: