Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, 6 January 2014

Cerita hari ini


Salam tahun baru 1435 Hijrah dari PA dan Prince Albar.... Dah lama xupdate blog nih...arini berjaya buat sesuatu di ipad Pa?..dan inilah hasilnye......da bole use ipad tros untuk update blog 4 today...sukeeeeee...sekian lama mencuba akhirnya berjaya...nak dijadikan cerita untuk entry kali ni adalah tentang portable baby cot yg sgt cute from http://elzababy.blogspot.com/ ...Pa da selamat terima the cute things ni minggu lepas....sangat berpuas hati... Actually baby cot mini nih xde bantal tapi Pa cari gak newborn pillow yang kalernye hampir sama.... Gund toy rabbit Pa dapat free dr elzababy n 2 ekor lagi Pa order....

Ada macam2 jenis..tp yg wujud hnya 3 ekor je....giraffe sude habis...

Haaaaa cerite tentang newborn pillow dia ada disini... http://www.littledje.com/ ...Pa terjah kedai dia n trus grab this pillow....

Haaa camner sesuai x dgn portable baby cot little junior kami...hehehe....sekadar ingin berkongsi kepada anda yang meminati barang2 cute macan Pa....semoga dipermudahkan segala urusan yang hanya kurg dr 10 hari dr sekarang untuk Pa deliver.... Daaa..... Bertemu di lain entry.....

No comments:

Post a Comment