Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, 17 December 2012

Wedding preps : Hand bouqet

Haiii..bertemu kite di midnight entry....hehehehe..PA excited sgt nk memetik bunga2 cinta nih...Alkisahnye arini nak juga buat HB ...ptg td g Pekan jap cari bahan2 yang sesuai untuk dijadikan bunga2 cinta nih...haaa yg kat bawah nila antara bahan2 yang diperlukan...mendapat ilham dan idea dari bloger b2b dan juga craft blogger..selain tuh, Mr.Youtube juga memainkan peranan yang penting sebagai sifu PA....


Ribbon, button dawai saiz 24 rasanya...malas pulak nk p tgok kan...hehehehe yang penting dia keras untuk jadikan batang bunga2 kite nih..nanti PA akan cucuk di span yang ada pemegang dia khas untuk HB...xsempat nak p cari tadi....

Ala lambak2 kan jela ye...belum jadi sepenuhnya...main petik2 jer...sekadar berkongsi idea buat para pembaca dan peminat sekalian..(perasan la pulak kan)... maklum jela da mlm kan...PA pon xreti2 letih n nk tido so buatla apa2 yang perlu kt sini 

Ok  PA close up ckit bunga nih..pkai kamera HP je...tuh yg blur je kan dah mlm2 nih...hehehehe..


2 comments:

  1. Boleh ek plai riben...cntik juga lah,..,

    ReplyDelete
  2. ah ah cik mah...senang skit, xpyh potong2 if nk guna kain...saje use fabric utk hb...hihihi:)

    ReplyDelete