Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 1 January 2013

2 2 2 ??? > MUA Done!

apa yang 2 2 2 nih...hehehehe..macam best je kan..anyway Happy New Year to all b2b and readers....da ramai yang wish 2013 new year..so PA tros jela ngn tajuk entry yg cantik arini...wahhh!!! 2013... inilah tahun yang akan membawa kebahagiaan buat PA dan semua orang....
 2month 2weeks 2days .... tinggal itu jela ye masanya... untuk ber DIY perkara2 kecil.masanya menjadi semakin kurang..2012 sudah melabuhkan tirainya..... Azam baru tahun ini adalah untuk menjadi seorang isteri yang solehah buat suaminya, anak yang solehah buat ibu bapanya dan wanita solehah buat semua dan sang pencipta....mudah2 han impian dan harapan akan terlaksana...ameen ya rabb..


Oleh kerana da masuk tahun nya, maka adalah sesuai untuk kite postkan badge ini disini :)....Dengan rasa rendah dirinya PA mengucapkan selamat menempuh saat maniis dengan menghitung hari sebagai raja sehari buat semua b2b 2013...

 The last moment on 2012 adalah mengunjungi Malaysian Wedding Festival di SACC Shah Alam...1 je booth yang PA nak tuju iaitu booth kak mimi..hehehe....dia adalah pemilik butik D'Surya Bridal Shah Alam....Oleh kerana PA dah lihat hasil tangan beliau di wedding teman akrab PA di enntry yang lepas, PA bertekad untuk mendapatkan khidmat beliau juga....dan inilah booth kak mimi...walaupon simple tapi pakej yang ditawarkan amat menarik perhatian PA...Alhamdulillah BOOKED!.... Lega bile da ada MUA n services... xyah nk fikir  berat sangat.....jap nak share lagi pic hasil make up beliau..sangat natural dan like barbie doll gitu...huhuhuhu....

 ok meh kite check it out btol ke x PA ckp nih.....hehehe ke hanya omong2 kosong sajo????










yang nilah kawan PA bersama kak mimi...xpuas hati PA  tnya tros sape MUA dia pakai time tgh kiss pp dgn dia...hehehehe,,,harap2 sesuai dan serasi hendaknya buat PA nanti....

Sekian saja dari PA di 1st entry 2013 .... 


HAPPY NEW YEAR!!!! dari :

6 comments:

  1. wahhh..best nye!

    Sya nnti biar org butik je make-up kan kot.sbb budget da Larik.uwaaaa...

    wed date biLe?? Sya Dec 2013 =)

    BTW, Sya br foLLow bLog PA. free, visit/foLLow Sya jugak ek~
    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe salam kenal orked violet....insyaAllah 17mac..done follow u!! :)

      Delete
  2. wah pa! cantiknya disini :)

    ReplyDelete
  3. setel dah kan..lega rase....xlame dah tu...2 bulan je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..ermmmm mudah2an dipermudahkan bersama ye cik mah...

      Delete