Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 5 January 2013

Wedding preps : paper wheel

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...huhu macam nak masuk kelas pulak kan.....PA semakin busy lately......macam2 nak dibuatnyer.....sekarang paper wheel da jadi!!!!! hehehehe....PA use kertas pembalut hadiah  untuk mendapatkan corak abstrak dan flower...sebenarnye paper wheel nih diilhamkan oleh payung jepun (mai-gasa) kot kan (bayangan dan khalayan PA time buat benda ni)...PA amat tertarik dengan payung mereka....


cuba kite tengok jap


haaaa sama kan if pandang dari atas...walaupon dia adalah bentuk origami tapi mesti orang yang menciptanya  mendapatkan idea dari bentuk mai-gasa  ini.....cantik kan???? PA pon mula la berfikir camne nak dapatkan corak2 camtuh....ermmm toing!! idea come to me....carilah kertas pembalut hadiah yang ada corak lebih kurang sikit.....dan jadilah paper wheel ala2 maigasa jepun yang xberapa nak kemas sangat tuh.....maklum jela first trial.....seperti biasa sume entry masih dalam pembikinan ada lagi yang perlu ditambahkan supaya nampak lebih cute.....iaitu........nak tambah doily paper kat tengah2 dia..


............beginilah hasilnya.........

selamat mencuba dari :

No comments:

Post a Comment