Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 5 January 2013

wedding preps : bunga telur

arini nak update banyak entry pulak kan.....semangat terlebih di hujung minggu..kerja banyak tapi malas nak buat....huhuhu...untuk menyedapkan hati PA yang gundah gulana kite kena bermain-main dalam blog sendiri supaya terhibur dan berasa happy....hahahaha....arini PA nak share ckit idea dari mok ...idea asal dari mok, yang melakukan penambahan dan mengadapnya PA la orangnye....letih gak buat bunga telur nih...dapat buat 150 pcs je...huhuhu...teaser2......bunga telor yang diperbuat dari cotton wool....dan menampakkan seperti pomander ball yang berbulu2 (macam pom pom girl pon ada).....huhuhu.....


maaf pic diambil dari dalam kotak ajaib PA......nanti if da tiba masanya baru kite le tengok...dia akan kelihatan seperti doily2 bile dok di pahar  (makluman: PA obses dengan doily@ polka dot )...sbb bentuknya yang bulat2 mcm muka PA....hehehe.....nak buat dia senang jer.....mok tunjuk sekali je da bole buat....kite tengok komen la dari readers..if ada yang berkenan PA akan share k....letih nak menaip...pemalas sekarang PA nih.....asyik nak tido je....pagi2 da mengantuk...maklumlah cuti kan...jadila garfield kat umah....

motif : untuk berkongsi idea pada sume para b2b...menjimatkan dan senang dibuat...



1 comment:

  1. comel je tgok....wat 3 warna ek???nk2 tgok...

    ReplyDelete