Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 26 January 2013

come from 2ply


Alhamdulillah..........dapat juga PA benda alah ni..punyala 2x berpusing nak cari kedai 2ply ni..finally jumpa!!!! yeahhh!!!!hepy sangat2 bile dpt tgok doily paper...sume benda2 ni akan digunakan untuk doorgift &  guestpostcard ascessories  insyAallah.....kedai dia tersorok sedikit..kena pusing ke belakang baru bole jumpa....hehehehe... Antara bahan yang dibeli di kedai ini ialah : Muffin cup yg cute n english design serta doily paper yang sangat PA suka.... barang2 kat kedai ni memang murah dan berpatutan....250pcs pink doily papers dengan harga RM4.90.....berbaloi kan???? PA grab 2 design n 2 colours.....





2 comments:

  1. dear...brown paperbag ada tak kt 2ply ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. brown paper xdela...kaler yg ada putih,pink,kuning...kaler lain mungkin da xde stok..

      Delete