Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 25 January 2013

HIV Test DOne!


Check in : 9.00 am 
KLINIK KESIHATAN BOTANIK

 Salam jumaat semua!!! PA nak update banyak ckit entry arini....oleh kerana masa membuat segala urusannya adalah minggu nih..masih belum terlambat la kan.....today my HIV TEST Successful !!! Alhamdulillah walaupun penat menunggu tapi berjaya jugala kan....haaaa cepat la putera hati jom masuk dalam......lama2 kang lama pulak siap..time PA ushar klinik kesihatan Botanik nih xdela ramai sangat..parking pon banyak, tempat pulak selesa..sebab klinik baru dibuka...arini lain pulak episodnye.... mungkin ari isnin memang macam ni kot...PA kejar masa gak sebab nak masok sekolah  kol 1.10....sempat ke agknye?????
  
Ok2...cepat2 isi borang pastuh nak g lab pulak....dalam borang HIV TEST ni punya la banyak kena isi....dahla kena isi en.putera punye sekali.., paling malas nak jawab soalan uji minda....xpe..kena banyak sabar nih...dapat  nombor.... nombor pulak  terlepas dek kerana lama sangat mengisi borang..lepas isi nih kena submit kat kaunter semula untuk sesi pendaftaran...
sis yg jaga kat situ kata xpe no. terlepas masih bole kahwin lagi dik....adoi sentap kami dengar....yela orang dah beratur panjang takut kami akan dok di belakang sekali pulak..hehehe.....huh lega bile dengar sis kaunter tuh cakap...no. kami akan dipanggil semula...


alkisahnya...mula2 prosedur dia memang nampak senang...ingatkan main amik darah je guna benda alah ni..sekali tek je kan..da le kuar darah walaupon ckit.....dulu kawan PA kahwin use benda nih je untuk perempuan..tup tap da tukar prosedur sebab nak wat ujian thalassemia ..



this is the correct answer!!! ....ingatkan jadi la buat yang camni...b4 nih PA pon da pernah kena gak, tapi xjumpa urat..orang malas exercise camnil...urat xnak timbul, badan dah bam bam memang kena guna cara lain pulak...


LASTLY doctor guna cara ni..ermmm memang sakit ckitla....urata pon membengkak..terasa bile dia cabut jarum berbanding dengan kaedah di atas....nak buat camne, urat xmau timbul....

ok peristiwa di lab telah berlalu, kami pon sabar dan terus bersabar menerima keputusan..... Nurfariha & Danny...nama dah dipanggil apalagi cepat jom tengok apa result dia...amboi la bukan xsabar nak tengok tp xsabar nak balik..letih menunggu..manusia tersangat ramai di kala ini...
Alhamdulillah negative utk kami...


begitulah kisah pagi isnin kami yang penuh dengan kesabaran menanti service di klinik kerajaan....sekadar berkongsi untuk semua b2b yang akan menjalani ujian HIV di Selangor..mungkin sama je dimana2....sebab keadaan di klinik kerajaan memang sibuk dengan manusia...

Sampai disini sahaja chit chat HIV TEST dari Klinik Kesihatan Botanik, Klang.
Check out : 1.10pm

No comments:

Post a Comment