Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Sunday, 20 January 2013

Bile PA g wedding......#$@%$#^%$(&

hai sume!!!!!!!!!!!!!!!! PA kembali dengan wajah sebenar..hahaha..nila gelagat sendiri bile g wedding....arini PA terus upload pic wedding cousin....fresh2 lagi nih....
1st :
 PA akan buat hal sendiri dulu...tgok2 fb ke blog ke....belakang tuh adik lelaki PA dia pon da malas nak layan kakak dia....hehehe....sebelum nih PA xpernah enter frame secara terang-terangan..dan sekarang PA dah tampilkan diri....hehehe salam ukhuwah buat semua readers yang sudi singgah di wall PA.... time nih xmakan lagi...duduk2 dulu..nak tolong2 sume dah cukup crew...jadi buat hal sendiri dulu...yg amik pic nih pon buat hal sendiri dulu gak, xder keje nak amik pic org....manalah pengantin nih..bile nak sampai???? da boring nih...


2nd:
part yang nih wajib..posing2 bajet...hehehehe...yang tuh kakak PA ...haaa muka kitorang same x?????  kami nih adik beradik seibu sebapa.... dan punyai masalah mata...hahaha


3rd:
ok........pengantin dah sampai....cepat2 nak amik pic ngan korang nih....Kazen PA lagi sorang yang suka amik pic yang snap pic kami....bertiga???? orang tua2 xbagi kan...tapi kite xle prcaya sangat...ajal maut di tangan tuhan....hehehe.....semoga kedua mempelai ini dapat menjalani kehidupan rumahtangga sakinah mawaddah wa rahmah...kekal bahagia hingga ke syurga...Amin.............
buat kazen PA yang lelaki  ni :BARAKALLAHULAKUMA.................
ok da dapat snap2 ngan penantin, cepat2 kite kena kemas2, ringankan tulang, angkat apa yang patut, dan terus cabut...ehhhhhh b4 tuh salam2 dulu ngan pakcik n makcik..PA nih berketurunan jawa....nak cari sedara yang buat catering memang jarang sekali, kami sume memasak bersama2..so, umah memang kecah gile.....heheheh..okla da latuh...banyak nak share..tapi di lain entry yah!!!!!!! Esok kena bangun pagi....daaaaaaaaaaa




2 comments:

  1. hehehe.comeL jek.kt wed pon wat2 bz ek =)

    ReplyDelete
  2. hehehe yela cik orked....keje xde wt bz keje len..

    ReplyDelete