Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 18 January 2013

guestbook props


WELCOME TO DARMO COTTAGE

 huhuhu this is the best part~~~~idea for guestbook  tapi nak selam sambil minum air...bole dijadikan hiasan di rumah nanti....DARMO COTTAGE http://darmocottage.blogspot.com/.....huhuhu PA selalu g window shopping kat sini.....dan semalam PA da grab the biggest cup of tea.....hehehe...tapi bukan untuk minum tapi letak bunga yang cute nih kt dalam cup tuh.....bunga2 dia PA beli gak kat sini....bunga dia cute tapi cup dia bukan main lagi.....


haaaaaa!!!!!!!!!!!! nila cup gergasi yang PA jadikan pasu bunga.....PA nak beli lagi yang kecik2 untuk buat hiasan di rumah...disebabkan minat yang mendalam dengan english country & cottage2 nih....kena la ada koleksi ni kan ka kan.....


haaaaaaaaa tengok tuh yang kecik2...tomei2 la...geramnyeeeeeeeeeeeee.....


cuci mata bersama :

4 comments:

  1. gelas yg besar tu cantik sngt2....nk juga!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila la beli cik mah yang semakin dekat harinya ..............hehehe semoga selamat dan dimudahkan segala urusanmu...

      Delete
  2. eyh..comel la yg cup kecik3 tu...

    ReplyDelete