Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 18 January 2013

lagi the cute things...

Hoooooorayy!!!!!!! POSLAJU da der kt depan umah...jom p amik barang....da lama order nih...xsabo2 nak tengok.....selama ni tgok dlm alam maya je...xsangka pulak ada dah kt depan mata...parcel dari http://lyanamk.blogspot.com/   Ada jekan yang nak dibeli...ermmm yang nih xpenting tapi suprise je untuk insan tersayang....supaya kami heppy bile berjalan2 nanti...ushhhh poyo la pulak ayat nih.. bagi PA printing dia memang cantik...tebal dan kaler sangat cantik..cuma kualiti tshirt je...sesuai la dengan harga dia...sila la sesiapa yang berminat kunjungi blog @ FB sis nih..senang berurusan dengan sis nih...walaupun printing cartoon x diletakkan dibawah ckit untuk baju PA tapi xpela bersyukur je kan...dari xder....hehehe...baju perempuan berlengan panjang sesuai dengan muslimah masa kini dan lelaki lengan pendek...

 >
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


 yeah!!!!!!!! IM UR MAKMUM...........word sweet nih yang buat PA teros order kat sis LYANA...perempuan memang kan....pantang nampak....untuk next episod si imam n makmum nih nak pergi, ia akan di update bile mereka da sampai ke destinasinye....hehehe......insyaAllah saya akan jadi makmum yang terbaik buat awak!!!!

Semoga impian menjadi kenyataan dari :


No comments:

Post a Comment