Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 18 January 2013

pre wedding idea

Haiii to all my readers!!!! PA memang bz sangat  la skrg..tapi nak gak curi masa buat blog...hehehehe...sekarang mood nak ushar2 pic menarik yang diorang buat time pre wed...amboi!!!! PA sukankan props yang cute...welll seperti biasa idea akan datang bile kite meng google....

Bubble
sangat cute sebab dia macam fantasi2 gitew....bile ada prop camni kite xkan kekok..main je la kan...xyah fokus sangat...candid2 suda....


The colouful fan 
huhu pandai2 je kan bagi nama....ini pon dapat menceriakan suasana yang ada....dunia ini indah dengan warna warni.....

haaaaaaaa!!!!!! yang nih buat PA teruja ckit....tennis ball.... cute kan??? if bear da biasa....ada masa bole la buat macam nih....verangan jela kau jah...huh!

bag and ballon
ushhh memang omputeh sangat kan.....vintage dream!!!! i loike this pic!!

dan yang ni teaser dari PA..hehehe...apa lagi la PA nak buat nih....DIY Dresss menjadi lebih fancy ckit je....ermmmm memang suka bab2 nih....layankan aja....dress putih2 nih akan dipadankan dengan kemeja putih2 gak...colour pink wajib ada ye....nantila pic akan disiarkan bila PA da selamat semuanya dalam proses photoshoot ye teman2....tunggu!!!!!!!

sekadar perkongsian buat sume b2b di luar sana...dan silent readers yang follow PA....kadang2 kite nih nak cite je walaupun benda tuh simple....bagi meriah ckit blog nih....

Yang sukakan cute :


1 comment: