Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 26 January 2013

wedding prop : lantern paper & wedding monogram house

TEASER :  2nd entry tonight....PA g nilai khamis lepas..maklumla cuti maulidur rasul...Kakak ajak g sana sebab nak cari baju kazen untuk majlis pernikahan PA nanti.....di kesempatan ini PA try ushar2 apa2 yang PA suka dan teringin sangat memiliki bile tengok orang ada....Mata ni memang tajam, xde dalam list budget pon utk aritu..tap xmahal pon lantern paper nih...PA beli saiz kecil, sederhana n besar... dalam pic nih hanya sebahagian je...PA paling suka the pink design tuh n PA jadikan dia tempat untuk monogram wedding kami nanti yang akan di letakkan di photobooth..macam2 idea datang bile tengok design pink  kaler tuh....murah je...rm5 each...PA beli 1 je...xmo banyak2..xmo membazir...heheheh...
jom apalagi tunggu kite DIY cepat2...agak2 ok n syok sendiri kite akan share k... :)




1 comment:

  1. Pink nk sweet je kan...cepat2 nk tgok ape yg terjadi....

    ReplyDelete