Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 26 January 2013

guestpostcard idea... TING!

morning to all readers!!! ...... acemmm!....bersin pulak pagi2 nih...esok PA akan bangun pagi untuk bersiap sedia pergi photoshoot di Taman Botani, Putrajaya...sebelum tuh kena singgah kat kedai glowing party kak mas di jalan reko, kajang....dah janji kol 10 nak datang, ari Isnin memang dia tutup kedai, tapi PA punye pasai dia kena buka jap...huhuhu... bile tengok belon2 dia PA cam nak guna jugak la nanti kat guestpostcard corner...insyaAllah jika diizinkan olehNYA.... balloons nih bese ada kat bithday party kan, tapi bile otak da banyak bintang untuk idea yang chumel, kite sesuai gunakan art shape LOVE untuk wedding ceremony...
jom kite layanzzzz pic yang PA da credit dari blog kak mas ni.....

part yang ni paling PA suka....

idea yang nih bole diletakkan di wall photobooth sebab budak2 mesti suka kan.... dan dia sweet sgt....tengok budget ok...if melebihi kite bole buat..if x berangan je ye...hehehe


ini art shape yang lain..

haa yang ni adalah  garden wedding with balloons...chummmelll la...PA dream it...


selain itu, kita bole personalize sendiri baloon yang diingini seperti ini....sesiapa yang berminat bole la jenguk kakak nih di FB yang terpapar dalam setiap gambar ye....


Perkongsian idea bersama :








6 comments:

  1. suka belon2 jugak.. sweet~
    tp takut pecah...

    ReplyDelete
  2. Suka juga...ade guna hari tu untuk pre wedding..tp mcm xthn lame sngt even beli yg mahal..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah cuma tahan 9 jam...suke sangat la cik mah..bayar ckit je sbb nk look cute....terbang melayang2 jela fulus2...

      Delete
  3. salam kenal...saya b2b dari selangor juga...done follow kamu...

    ReplyDelete
  4. walaikumsalam, ukhuwah fillah dr saya.... Sya akn tinggal jejak di tapak awin ye...TQ :)

    ReplyDelete