Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Sunday, 27 January 2013

wedding prep: TQ Tag

Salam di malam cuti umum pada esok hari...PA baru je lepas menjadi photographer bidang terjun kt umah En.Putera.....huhuhu malam ni ada masa ckit malas nak ber DIY, kite layan blog..hehehe...ok TQ tag da siap print, kad pon da siap tp xamik lagi kt kedai...xde masa free lagi nih....adoiiiiii sume nak dibuatnye.....
cite tentang Syukran Jazilan(terima kasih) tag nih, PA terbuat sama pulak dengan tag untuk nikah...ermmmm sekali jalan je....memang x teringat la nak edit2 lagi..tau nak siap je...huhuhu....


kat sini tempat dia..jadikan mcm dia pkai button badge (besar nyela button dia)..yang nih limited edition untuk side En.putera sahaja....PA puas fikir gak, xkan xbagi paper bag utk dorang kan..sebab nak isi byk makanan dalam tuh...keje yang ni da siap..adik balik cuti dia yang tolong buat sume...huhuhu....


paper bag nih ada di jual di GM Klang...tengok sekali cute sangat..tengok 2 kali tanya kak nih berapa sepaket?????
hehehehe....oooh murah je dikRM8.20 je..dalam ada 12pcs...ok kak saya amik la.

haaaaaa...bab2 doorgift aksesori utk side en.putera da siap....Alhamdulillah...


2 comments:

  1. Beg doorgift kita samalah...cik mah guna untuk side en tunang....comel tq tag....

    ReplyDelete
  2. TQ cik mah........ ah ah PA ada tengok aritu beg doorgift cik mah....hehehe peace!

    ReplyDelete