Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, 30 January 2013

Our pre wedding

OP : MOHD SHULHU TALHA (CHAMELEONPHOTOZ)
Location : Taman Botani Putrajaya
Date : 28 Jan 2013
Time : 6.00pm - 7.20pm
Props : vvaqso sdn.bhd

Huhuhuhu hati berbunga riang...segalanya dipermudahkan..impian jadi kenyataan....inilah antara prop pre wed kami...aritu PA da janji nak share kan pic our pre wed, dress n props.....ok lets begin!......
Props pre wed PA adalah ini:
 ingatkan xde pre wed, PA buat props ni utk photobooth je...finally telah dirasmikan oleh kami untuk pre wed ini.... Tapi spec merah tuh tertinggal plak dalam kete..memang xpakai la jawabnya....
PA akan share sume pic yg mana props ini telah digunakan..hehehe sume buatan tangan sendiri tanpa dibantu oleh sesiapa pon..huhuhu.....paling PA suka baju2 kapel tuh....


 Bermula dengan langkah PA yang sedang mencari putera hati..hahahah....ye ye je la.....bak kata OP kena ada kronologi nak amik pic nih..lorrr gitu kerrr....dengan malu2 nye PA pon cite le ckit camne dan akhirnya..... b4 tuh, nih adalah dress yang PA dah tambah dan  make over kan....PA letak bahan mentah ribbon brooch dan kain lace di bawah sekali...
ok continue.....
 Mencari dan terus mencari,.ada ke putera hati yang berkenan kat PA nih...ke xde orang nak???? huhuhuhu sedihnye bile terkenangkan nasib....xpe kite percaya pada takdir Allah...sekiranya kuat jodoh kita dengan bakal suami kite, kite akan dipertemukan jua akhirnya....


Eh...jumpa ke?????????? lorrr ni ke putera idaman???? mudah2 han betol kuat la jodoh PA dengan si dia.... mula2 jual mahal, buat2 sombong...xmo layan... rasa macam 2.....eh sume negatif la.....
tetibe cam ngam pulak setelah 3 bulan jual mahal, n da penat asyik melarikan diri je... mengalah je la....nak lari ke mana pon asyik dok himpit kite je....

6 bulan berlalu...Hubungan kami terlalu singkat, si baju putih yang bertopi nih nak g meminang si baju putih n pink tu .... dan kini usia pertunangan kami baru mencecah awal 8 bulan pertama..... tetibe ada bear seekor kt situ kan....itu menjukkan setiap hubungan mesti ada cabarannye....huhuhu...simbolik la sangat kan.....kadang2 merajuk, kadang malas nak cakap...sume2 la....tapi Alhamdulillah tidaklah begitu menyakitkan....

 InsyaAllah bila usia pertunangan kami menjangkau ke 10 bulan, kami akan diijabkabulkan nanti...semoga dimudahkan segala urusan....

 ok!!! jom ikut saya balik subang!!.....itulah our love story yang xberapa nak habis...masih tergantung lagi..mudah2han hari penghujung nye akan tibe kelak.... doakan kami...
peace!


ehhhh shoot da habis...da nak masuk meghrib nih...jom balik!!!!....taaataaaa..... Alhamdulillah selesai sudah bab pre wed kami....







5 comments:

  1. nice la pre wed kamu...awin nya pre wed biasa2 je ...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Cik awin.......xpe yeng penting ada moment masa anak dara....hehehehe

      Delete
  2. ada belon2 cm cik awin jugak....
    heeee~

    ReplyDelete