Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, 30 January 2013

wedd props : rubberstamp


 Morning sume!!!!! entry b4 nak ke sekolah....cepat2..nak p amik rubberstamp yang dah diorder semalam....nnti if da ok sume PA akan share apa yang akan dibuat dengan si getah ini...abaikan huruf F tuh ye....saja2 je nk letak...hehehehe.....
semalam PA hantar la design nih kt kedai, memang kena edit semula..macam bese la design tuh sume ada kt en.google....kita hanya perlu meletakkan huruf yang digemari dan tarikh yang diingini...yang menjadi masalahnya adalah line2 halus dia..mintak2 okla...PA risau gak...sangat penting cik getah ni utk doorgift PA nanti....sesab tuh PA make sure kt auntie kedai tu supaya nampak camni gak....sejam mengedit bersama auntie kedai..nasib bek sporting, if x abisla PA kena hambur...hehehehe...kos untuk menbuat si getah nih adalah RM20...PA buat besar dengan ukuran panjang 9cm & tinggi 5cm...so kos dia pon double....
Layanakan ajela auntie.....ntah2 dia amik kos upah mengedit...hehehe...xkot....nanti PA akan review hasilnye ok...daaaaaaaaaaaa.....

sharing is caring from :

5 comments:

  1. murah nye..kat mana beli tu..share lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok mis go green....nanti PA akan share dengan pic dia sekali.... janji! hehehe...

      Delete
  2. saya punya xletak tarikh..
    senang nak re-use lepas ni... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 tuh Diyana...ingat nak wt cmtuh juga tapi PA nak cop kat envelope kad bg hard remind kat guest so trpaksala bubuh tarikh...hehehehe

      Delete
    2. owh.. betol3
      biar dorg xlupa nak dtg kenduri PA.. hehe

      Delete