Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 1 February 2013

Si getah dah siap...

Selamat Pagi wahai sume sahabat2 alam maya..........huhuhu Weekend nih PA kena memerapkan diri di rumah untuk menyiapkan sume kerja-kerja DIY yang semakin banyak.....untuk menunaikan janji  PA kepada readers sume.....kisah tentang si getah PA yang da siap nih....ok ini teaser atas paper je...ada 3 kaler yang biasa digunakan....tapi ada kaler luar biasa yang jarang digunakan, tapi ada ke kaler yang PA nak tuh???????
PA nk kaler pink untuk stampad si getah nih, tapi limited edition design barbie sahaja yang ada kat kedai auntie tuh....tapi PA sedang menghunting juga dimana bole dapatkan stampad yang colourful ...

OK...ada yang bertanya pada PA...harga dia murah kan??? PA rasa pon macam murah sebab PA buat besar punye...bole jadi hampir penuh kat paper bag nanti..xlah penuh sangat tapi nampak la...hehehe..selain tuh ia akan ditempekkan di envelope invitation card....memandangkan no design kat situ, kite akan bagi cop mohor ye...

Kedai si getah PA ni sangat dekat dengan rumah PA iaitu di  pekan banting Selangor, daerah kuala langat,n nama kedai pon terlupa dalam resit xtulis sebab kedai auntie ni kecik je....actually kedai buat si getah nih banyak kat banting.....ada dalam 4 hingga 5 tempat...time tuh PA g pagi,  kedai yang buka kedai auntie niih je....so PA masuk n terus edit2 ngan auntie tuh.... dan inilah hasilnye.......if ada sesiapa yang berkenan n rasa cam nak buat kat kedai auntie nih bole la PA tolong2 kan....hehehehe... ooops 1 more kaler stampad yang diingini adalah purple @ pink....if ada yang jumpa bole la share ngan PA ye..if x kena pakai sang hitam jela....






3 comments:

  1. PA duk banting ke??
    area mane??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah...PA dok taman beringin sg.lang baru... Diyana org banting gak ke?

      Delete
    2. xde lah..
      rumah dgn husband dekat sini..
      sungai manggis je

      Delete