Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 1 February 2013

Siapa nak poskad F&D ??????

Hoooray!!!!!!! poskad!! poskad!!! sape nak free postcard angkat tangan???? hehehehe....Alhamdulillah...da siap printing sume n kos dia ok la...nak buat camne nak jugak my own design kena labur duit lorrr....huhuhuhu...ok untuk kedua2 poskad nih PA design sndiri dan akan diposkan pertengahan feb ini,InsyaAllah.....kad wedding kami simple je..ada 2 side depan dan belakang.........mentang2 buat sendiri xmo share hard copy nye..nak share softcopy kasi original ckit...banyak dugaan buat poskad nih...paling letih time nak cari kedai printing....ushar sana ushar sini kat Plaza Alam Sentral gak tempat yang sesuai...

Time bawa si poskad nih ke kedai CEPAT PRINT tuh....masalah yang berlaku adalah saiz nye menjadi 4 segi sama... memang xkena dengan saiz poskad asal. nak jugak saiz poskad asal tp nampak word dia kecik, so kena besarkan sedikit, time nih PA bekerja n adik cepat print pon bekerja.edit dan edit lagi...bila da besarkan  sedikit, masalah envelope pulak kurang...PA print 800 keping sahaja...envelope cuma ada serat lebih....insyaAllah baki envelope akan diberikan next week (huh! tarik nafas lega)...Lepas tu bole la sape2 yng nak PA akan sediakan penghantaran percuma oleh POS MALAYSIA....hehehe...

Pujian kepada Allah atas respond yang diberikan oleh side groom to be...semoga semuanya berjalan dengan lancar dan akan tersenyum riang dengan hasil tangan PA yang xseberapa nih....




2 comments:

  1. alhamdulillah ade dah kan...nk2 poskad... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok :) Cik mah blogger pertama akn dapat poskad free nih...hehehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...