Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, 11 February 2013

cuties untuk si cilik....

Haiiii sume....entry di hari Selasa.... kali nih ada cuties n sweeties untuk si cilik.....PA da siapkan banyak ni buat si cilik yang hadir nanti...if yg si besaw2 pon berminat amik je la k..PA akan letak sedikit di postcard guest corner...limited edition...hehehehe...dalam badan si bear tuh,
 PA akn letak gula2 n cokelat.... hehehehe....

Ingt x time sekolah2 dulu...kan cikgu ada ajr buat teddy  use span....huhuhu..ikat telinga ckit ngan benang n buat mata dia use button..tapi kt sini PA use labuci kasi jimat sikit....bole dapat banyak....
ermmmm tinggal 31 hari je lagi nih.....PA da xlarat nak ber DIY...tapi dari membuang masa baik kite isi dengan keje2 nih kan...ikutkan penat memang sangat2..tapi disebabkan nak lagi cute2 kena fkir n ushar blogger di luar sana....

Enjoyyyy!!! nak letak telur pon bole juga..masih muat tapi kena ikat  skikt kt bawah dia supaya jangan lolos...hehehehe


sharing is caring :



6 comments:

  1. alahai...comelnya bear dia....singgah sini..salam perkenalan! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga....terima kasih...PA da intai blog ayong....

      Delete
  2. Suka2...mesti bngga cikgu2 sbb PA wat..hehehhe...comelnyerlah..

    ReplyDelete
  3. comel jer teddy bear tu warna warni lagi...buatlah tutorial boleh belajar buat jugak...hehe

    ReplyDelete