Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 9 February 2013

Pinky 4 kitchen

Pink2 lagi......oooops ! Pa nak upload banyak entry malam ni...Alkisanhya  ari apa ye PA g GIANT di Sg.Manggis..baru buka Okt 2012... PA g kat tempat barang dapur....tetibe nampak kaler2 pink..teros melekat kat situ...n tanya harga sebab takut salah letak harga yang agak murah tu...huhuhu... PA memang pantang sekali bile nampak koleksi pink apalagi bile dia akn duduk di dapur..

Koleksi pinky kali ni adalah dinner set for us....da biasa dah bile dengar melamin nye set tapi if kaler soft pink kosong memang xpernah nampak lagi la...biasanya kelr biru, putih n ada bunga2.....mungkin dia kuar sebab nak raya cina....diorang perlukan untuk makan besar kan....tapi memang cam goreng pisang panas....dah nak habis da sekelip mata...PA pulak beli ngam2 untuk kami berdua...(verangan dalam istana sekejap) yang menariknye disini adalah kaler dia dan harga yang berbaloi untuk dimiliki..
macam sudu kat bawah ni 4 rm1 je..tebal juga mok kata....

ushhh seronok sangat time nih...set yang PA amik nih xsampai rm30 pon....huhuhu....ingat nak p beli mug polka dot pasni....white + pink....memang susah bile dah kena sawan pinky .. orang lain pakai kaca tapi PA pakai melamin je...hehehhe basahan je nih...saja nak buat koleksi pinky di dapur yang kecil itu...


sorry pic gelap sedikit..kurang penatacahayaan masa ni..

Pinky girl :


No comments:

Post a Comment