Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 9 February 2013

Pink + white doilies paper

ok hari ni hari Pink buat PA...all entries about pink!... ok pic dibawah adalah teaser dari PA untuk hari pernikahan nanti...kadang2 PA ni bukan betol..ada je yang nak ditambah nye...sebab tema untuk solemnization ni white+pewter, so kena tambah lagi kaler pewter ckit.. apa2 pon semoga mereka yang menerima gift ini dapat memanfaatkan dengan sebaik-baiknya...

PA wrap dia dengan rasa kasih supaya benda ni akan dijaga dnegan baik...bile da guna simpan kembali insyaAllah tahan lama..PA xkacau pun ruang bukaan si bulat ini....hehehehe...PA amik ilham dari ex b2b yang sekarang da jadi Puan..TQ  Puan. Mah!!... PA serikan sedikit dengan doilies paper  n lekatkan dengan sticker syukran jazilan....

Semoga tautan ukhuwah antara kite berkekalan selamanya....Peace!



sharing is caring :


2 comments:

  1. ada ape dlm tu??
    CD cm Puan Mah bg ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe...... diyana mesti da tau kan.... :)

      Delete