Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 9 February 2013

perubahan demi perubahan

DAM DAM DUM bunyi mercun....Gong xi Fa Cai buat masyarakat cina...

ok pedulikan dengan mercun terus ke 4th entry tonight...nila dia betol2 paper wheel edisi PA....memang xkemas PA buat...main hentam je janji nampak  sama je cam orang lain buat...go on~.hehehehe....dulu PA pernah post entry tanpa kaler, kali nih dia da tunjuk dengan kaler pulak kan....1 transformasi telah dilakukan, dari kaku menjadi biku2...hehehehe....ni antara kaler yang PA gunakan untuk paper wheel project ni....rasanya cam perlu buat lagi si roda2 nih sebab kurang dari jumlah yang sepatutnya.....

sekali tengok cam senang nak buat, lipat main lipat, sekali PA punya lipat terus huru hara jadinya...ada tinggi ada rendah...adoii namanya dah penat tapi nak habiskan juga, jadi amiklah hasilnye ni ye....

PA ada tambahkan kaler putih bunga2 henglish skit utk penambahan terkahir..pasni paper wheel akan disimpan dan dikeluarkan pada hari kejadian....bile da tibe wedding nanti xtau la jumpa pic dia ke tidak kan...so, sepanjang progress dia kite kena story ckit supaya hilang rasa letih membuat nye...huhuhu

enjoy!!!!!!!!!!




No comments:

Post a Comment