Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, 8 January 2014

Sepatutnye begini.....

Ok last entry for today.... Memandangkan barang dah sampai pagi tadi.... Pa share sikit cara penjimatan ruang dari pembelian bag organizer.... Pa berfikir sejenak bagaimana untuk menjimatkan ruang dari barang baby dengan barang mommy...so dalam bakul baby nye barang ada sikit barang mommy disitu seperti breast pad, nipple cream minyak herbanika, senang cite bnda2 kcik tu sume senang dicari ketika dlm pantang nanti...

Haaa sepatutnya camni la....

        


Huhu.....macam2 selagi baby xlahir... Nila dia ibu kan....banyak sangat berfikir untuk keselesaan bersama....if nk bawa masuk dalam bag pon boleh..angkut saja organizer tu n le g travel kesana kesini...daaaaaa...Pa nak rehat la...dah rasa letih pulak...

     Sharing is caring : 





   





1 comment:

  1. Setuju...cik mah pun ade yg mcm tu juga..sngt berguna...

    ReplyDelete