Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, 8 January 2014

Transformasi... Alhamdulillah wa syukurillah...

Haaaaa....entry kedua hari ni.... Ermmm seperti yang dijanjikan impian memiliki baby cot yang xsama macam omputeh sangat tuh telah tercapai...semalam PA dah ambil dari kak ayu disini http://sweetlilcraft.blogspot.com/ ... Perbincangan demi perbincangan secara online telah berlaku dan hasilnya telah PA sempurnakan pagi tadi....

Taraaaaaaaa!!!!! Transformasi dari hasil IKEA kepada hasil kak ayu.... 

                  
            Dari SET IKEA...

  
      Kepada angan2 PA..

        
    

 PA xpasangkan habis palang2 tu sbb nak cantumkan dengan katil kami bagi memudahkan Pa bergerak mengambil baby dengan mudah ketika waktu berpantang nanti..

     
              
        Ada 2 cara samada nak pakai bumper dari quilt map yang ada city itu atau pakai bumper dari IKEA.... PA amik keputusan nak pakai bumper dari IKEA..... Antara set yang ada ini ialah:


Qulit map n city... Yg city tuh boleh ditegakkan untuk jadi bumper....sambil relax kena ada learning ye sayang....


Kain alas untuk baby cot


Sarung bantal dari kain city...


Diapers stacker dari kain city juga...special nye kak ayu letakkan sulam baby cute disitu....benda ni sangat Pa suka sbb bukan hanya diapers bole kite letak, tapi baju2 dia, barang mainan ke atau apa2 je yg difikirkan perlu untuk disorokkan...bukan apa sakit mata bile bersepah2 nih n senang pulak dicari bile ianya diperlukan.....


N reben polka dot kaler biru PA mintak kak ayu buatkan 16 pcs..maaf pic reben ni x begitu memberangsangkan..sebelum tuh bumper nih punye tali biasa je..setelah PA make over nampaklah banyak reben polka dot yg sama dengan set nih... Plastik beg yg ada tuh mintak di abaikan ye...... Hehehe.....

Dan sekarang PA dah ada 2 set....xyah fikir2 lagi untuk membeli...spare dah ada...Alhamdulillah segalanya dipermudahkan olehNYA walaupon hasrat untuk menukarkan kaler baby cot tidak tercapai...

   Sharing is caring :






  

No comments:

Post a Comment