Fan World PA

Kini cerita semakin hangat...

Kepada teman2 yang singgah ziarah di blog PA...., jutaan terima kasih buat kalian...salam ukhuwah dari dunia MAYA!!

Semusim kAsih

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Thursday, 9 January 2014

DIY kitchen curtain..

Entry berkat jumaat...penghulu segala hari....xlama lagi kita akan menyambut ulangtahun kelahiran nabi yang terpuji idola hati muslimin dan muslimat seluruh dunia...banyakkkan berselawat ke atas nabi Muhammad saw.... Hari ini adalah hari yang sepatutnya Pa akan diinduce tetapi seperti tidak diizinkan olehNya kerana ada yang tidak bersetuju diatas keputusan ini... Mungkin belum tiba masanya untuk our zuriat keluar dari tummy ibunya pada esok hari....andai ditakdirkan Pa mengalami kontraksi arini, maka lahirlah our zuriat ke muka bumi...insyaAllah...

Tutup cerita ini, kite kembali share minat Pa dalam alam maya ni.... Ermmmm baru2 ni time cuti sekola aritu...Pa masih larat lagi menyentuh si singer yang baik hati tu...sekarang jangan sebutla..asyik nak baring je sambil menunggu kepulangan suami... Pic dibawah ni adalah salah satu usaha Pa untuk mendeko ruang dapur di kuarters baru Pa...semangat tau kawan2... Maklumlah selama ni dok beramai2 dengan FIL.... Bile dapat dok berdua memang sangat privasi dan indah setiap hari...huhuhu..


Pa da mula menerima tempahan kitchen curtain nih via pic yg Pa upload di FB... Bukan niat upload nak amik tempahan tapi da ada yang berminat n menanti Pa habis pantang untuk menjahit curtain design camni.....simple jeer sebenarnya curtain nih...cantumkan kain kotak2 dgn polka dot sahaja...yang nmpkkn dia cute adalah riben yang diolah sendiri oleh Pa....alhamdulillah rupenye ada yang berminat dengan idea ni..Pa nih entah sempat entah tidak..keje sekola banyak nak kena buat if ada yang betul2 bersungguh sangat Pa akan cuba tunaikan hasrat beliau...InsyaAllah...

             

Selain tuh....dalam keadaan perut yang memboyot Pa n adik ipar mendobi sendiri curtain bilik kami ni...haaaa riben2 wajib ada tau.... Disebabkan ril langsir kat kuarters hanya single, so Pa hanya pasangkan curtain yang kosong je...huhuhu alkisah umah Pa nih sume nak kaler pink...dari ruang tamu, dapur bilik n bilik air...pink n putih wajib! Tapi en.putera akan menimbulkan idea bernas dia dengan pilihan hitam dia...ermmmm bertambah lagi kaler kat umah ni... 


Alhamdulillah segalanya dah tertunai dalam entry disini http://vvaqso.blogspot.com/2012/12/full-house.html ...haaaa diskaun lagi diberikan buat ibu mengandung ni...Pa dapat tingkat 3...alhamdulillah bersyukur dari tingkat 5 kan???... Bile sume da lengkap memang teruja la si jantung hati nak balik umah sendiri je....sampai Pa sendiri yang xlarat nak ulang alik dari umah FIL ke umah sendiri....lagi2 da nak dekat deliver nih...memang nak baring je sambil baca blog2 teman2 yang cute2 tu...

      Mengisi masa lapang untuk teman dihati..... :

    


      


No comments:

Post a Comment